Historien om…

Historien om kraften i det rene

I jakten på ren kraft hentet vi våre ingredienser fra havet
I Norden er vi eksperter på å rendyrke, ikke komplisere. Vi er eksperter på å trekke fra det unødvendige og legge til det virkningsfulle. Det er dette som gir oss nordisk kvalitet.

Med AquaDerma oppdaterer vi standarden for hudkrem og anti-age. Markedets krav er for lave. Hva er vel da mer naturlig enn å videreføre denne nordiske filosofien? AquaDerma er en hudpleieserie laget av nordisk natur, for et nordisk klima.

Livet tegnes i ansiktet, la det skje med varsomme penseldrag
Hver eneste ingrediens ble veid på gullvekt og alt som kun la et lokk av silikon og mineraloljer over huden måtte vike. Når man tar bort, er det desto viktigere at det som blir igjen er av ekstra god kvalitet og at det faktisk virker. Og i dette arbeidet fant vi akkurat det vi lette etter.

I forskningen på hudens legende egenskaper gikk vi til havet og fant en naturlig bestanddel fra laksens rogn, Arctic CELLrenew ComplexTM. En unik ingrediens som stimulerer kollagenproduksjon og reduserer rynker helt uten å skade huden. Sammen med næringsrike havalger og kildevann – naturlig rikt på mineraler, utgjør disse de viktigste ingrediensene i våre seks lanseringsprodukter.

Men hva mener vi med ’kraften i det rene’?
Effekten av ren og naturlig kvalitet er bedre enn ti kosmetiske ingredienser til sammen. AquaDerma er fri for silikoner og annet som bare virker på overflaten, slik at de pleiende ingrediensene kan virke i full frihet og gi din hud mye mer tilbake. I en bransje med så mange ekstra og unødvendige ingredienser er kun det rendyrkede godt nok. Og det er slik du vil oppleve kraften i det rene.

Vi kunne sagt at du vil merke forskjellen, at du vil kjenne det på huden din. Vi kunne lovet markedets beste anti-age eller reneste nattkrem, men det blir kun tomme løfter hvis ikke du får oppleve det. Derfor ber vi deg heller prøve selv. Din hud er beviset.